Informace o společnosti

Datum aktualizace: 21.05.2024
Název: AGROPOR SPOL. S R.O. - v likvidaci
ICO: 00559989
Registrovaná adresa: 69301, 10194941, Břeclav, Hustopeče, Hustopeče, Nádražní, 249, 3, Nádražní 249/3, 69301 Hustopeče
Začleněno na: 11.10.1991
Datum ukončení: 28.12.2013
Předmět podnikání:
Všestranně pomáhat v rozvoji o hospodaření soukromě hospodařícíchrolníků, zahrádkářů, zemědělským družstvům, státním podnikům adalším organizacím se zájmem o služby, s cílem dosáhnout rozvojezemědělstvía vyšší ek. zhodnocení rostlinné a živočišné výroby,při zlepšování materiálnětechnického zabezpečení výroby a přimaximálním uplatnění vědeckotechnického a vývojového potenciálu.Ktomuto účelu poskytuje, popř. zprostředkovává poradenské,expertní, prognostické, rozborové a montážní služby a práce,předevsím v odvětvích živočišné výroby, rostlinné výroby,mechanizace, ekologie, lesnictví, potravinářské výroby.
Všestranně pomáhat v rozvoji o hospodaření soukromě hospodařících rolníků, zahrádkářů, zemědělským družstvům, státním podnikům a dalším organizacím se zájmem o služby, s cílem dosáhnout rozvoje zemědělstvía vyšší ek. zhodnocení rostlinné a živočišné výroby, při zlepšování materiálnětechnického zabezpečení výroby a při maximálním uplatnění vědeckotechnického a vývojového potenciálu.K tomuto účelu poskytuje, popř. zprostředkovává poradenské, expertní, prognostické, rozborové a montážní služby a práce, předevsím v odvětvích živočišné výroby, rostlinné výroby, mechanizace, ekologie, lesnictví, potravinářské výroby.
Poskytuje, případně zprostředkovává ek. poradenskou, rozborovou, informační a prognostickou činnost. Poskytuje, případně zprostředkovává poradenskou nebo zastupitelskou právní službu, pro ochranu zájmů a práv fyzických a právnických osob pro potřeby agrárně-potravinářského komplexu a soukromých zemědělců. Zajišťuje výrobu, nákup a prodej přípravků k čiření vín a mikrobiot. přípravků k ochraně rostlin, krmiv a potravin. Výrobu a prodej minerálních doplňků, iontových nápojů, nealkoholických nápojů a nápojů s nízkým obsahem alkoholu.
Na úseku prevence a terapie zabezpečuje servis při sledovánízdravotního stavu mléčné žlázy dojnic, včetně poradenské službypři řešení problémů v prvovýrobě mléka, provádí biochemickávyšetření vnitřního prostředí organismů, laboratorní adiagnostickou činnost.Provádí činnost na úseku klinické diagnostiky a terapie.V jednotlivých oborech agrárně-potravinářského komplexu,lesnictví a ekologie zprostředkovává, zajišťuje a provádí nákup aprodej požadovaných materiálů, strojního vybavení, zejména pakosiva, sadby, ovoce, vína, zeleniny, hnojiv a dalších zem.výrobků a potřeb.
Poskytuje komplexní služby na úseku výživy zvířat, k tomu provádísvůj vývoj v oboru biotechnologie, výrobu krmných doplňků, krmiva konzervačních přípravků, včetně jejich prodeje a distribuce zvýroby vlastní i cizí až po aplikaci v zem. výrobě.Provádí výrobu, nákup a prodej léčebných preventivních přípravkůpro zvířata.Poskytuje, případně zprostředkovává pro zájemce poradenskouexpertní a prognostickou službu v oblasti plemenářské práce,provádí nákup a prodej zvířat, stejný rozsah služeb provádí naúseku ustájení a chovu zvířat, vyrábí a zajišťuje dodávky, příp.montáž technol. zařízení.
Poskytuje, případně zprostředkovává ek. poradenskou, rozborovou,informační a prognostickou činnost.Poskytuje, případně zprostředkovává poradenskou nebozastupitelskou právní službu, pro ochranu zájmů a práv fyzickýcha právnických osob pro potřeby agrárně-potravinářského komplexu asoukromých zemědělců.Zajišťuje výrobu, nákup a prodej přípravků k čiření vín amikrobiot. přípravků k ochraně rostlin, krmiv a potravin.Výrobu a prodej minerálních doplňků, iontových nápojů,nealkoholických nápojů a nápojů s nízkým obsahem alkoholu.
Výrobu a prodej drobného zboží, např. prostředků na mytí nádobí, lapačů pachů, sušič vzduchu aj. Na základě platných právních předpisů zahraniční obchodní činnost, export a import v rozsahu v rozsahu předmětu činnosti. Prodej potravinářských výrobků.
- výroba a prodej minerálních doplňků iontových nápojů,nealkoholických nápojů a nápojů s nízkým obsahem alkoholu- výroba a prodej drobného zboží, např. prostředků na mytínádobí, lapačů pachů, sušič vzduchu aj.- na základě platných právních předpisů zahraniční obchodníčinnost, export a import v rozsahu předmětu činnosti- prodej potravinářských výrobků
Výrobu a prodej drobného zboží, např. prostředků na mytí nádobí,lapačů pachů, sušič vzduchu aj.Na základě platných právních předpisů zahraniční obchodníčinnost, export a import v rozsahu v rozsahu předmětu činnosti.Prodej potravinářských výrobků.
Poskytuje komplexní služby na úseku výživy zvířat, k tomu provádí svůj vývoj v oboru biotechnologie, výrobu krmných doplňků, krmiv a konzervačních přípravků, včetně jejich prodeje a distribuce z výroby vlastní i cizí až po aplikaci v zem. výrobě. Provádí výrobu, nákup a prodej léčebných preventivních přípravků pro zvířata. Poskytuje, případně zprostředkovává pro zájemce poradenskou expertní a prognostickou službu v oblasti plemenářské práce, provádí nákup a prodej zvířat, stejný rozsah služeb provádí na úseku ustájení a chovu zvířat, vyrábí a zajišťuje dodávky, příp. montáž technol. zařízení.
Na úseku prevence a terapie zabezpečuje servis při sledování zdravotního stavu mléčné žlázy dojnic, včetně poradenské služby při řešení problémů v prvovýrobě mléka, provádí biochemická vyšetření vnitřního prostředí organismů, laboratorní a diagnostickou činnost. Provádí činnost na úseku klinické diagnostiky a terapie. V jednotlivých oborech agrárně-potravinářského komplexu, lesnictví a ekologie zprostředkovává, zajišťuje a provádí nákup a prodej požadovaných materiálů, strojního vybavení, zejména pak osiva, sadby, ovoce, vína, zeleniny, hnojiv a dalších zem. výrobků a potřeb.
- výroba a prodej minerálních doplňků iontových nápojů, nealkoholických nápojů a nápojů s nízkým obsahem alkoholu - výroba a prodej drobného zboží, např. prostředků na mytí nádobí, lapačů pachů, sušič vzduchu aj. - na základě platných právních předpisů zahraniční obchodní činnost, export a import v rozsahu předmětu činnosti - prodej potravinářských výrobků

Zakladatelé

Název Postavení Popis Datum
ing. Jiří Kukla Neaktivní od 28.12.2013 11.10.1991
Adresa: 1, Hustopeče u Brna, Nádražní, 3
MVDr. Milan Kovařík Neaktivní od 28.12.2013 11.10.1991
Adresa: 1, Hustopeče u Brna, Nádražní, 3
ing. Josef Bílek Neaktivní od 28.12.2013 11.10.1991
Adresa: 10100296, Šakvice, 61
ing. Bohuslav Mareš Neaktivní od 28.12.2013 11.10.1991
Adresa: 9959963, Horní Věstonice, 127
JUDr. František Kareš Neaktivní od 28.12.2013 11.10.1991
Adresa: 19013001, Břeclav, Sladová, 8

Reditelé

Název Postavení Popis Datum
Josef Martinec Neaktivní od 28.12.2013 Ředitel 11.10.1991
Adresa: 999999999, Pavlov, 35
Josef Martinec Neaktivní od 28.12.2013 Ředitel 11.10.1991
Adresa: 35, Pavlov, Pavlov 35, Česká republika
Registrační číslo AGROPOR SPOL. S R.O. - v likvidaci je 00559989.
Registrační adresa AGROPOR SPOL. S R.O. - v likvidaci je 69301, 10194941, Břeclav, Hustopeče, Hustopeče, Nádražní, 249, 3, Nádražní 249/3, 69301 Hustopeče.
AGROPOR SPOL. S R.O. - v likvidaci byla založena 11.10.1991.