Informace o společnosti

Datum aktualizace: 18.05.2024
Název: "TOPE".
ICO: 12126152
Registrovaná adresa: ---, ---, Česká republika
Začleněno na: 07.01.1991
Datum ukončení: 29.05.2004
Předmět podnikání:
-Činnost opravárenská. -Výroba a prodej drobných výrobků. -Služby obstaravatelské. -Služby společenské. -Služby informatické. -Výkup a prodej motorových vozidel. -Výkup a prodej náhradních dílů. -Poradenství a konzultace. -Organizace a pořádání společenských akcí. -Organizace a pořádání sportovních akcí.
-Činnost obchodní. -Činnost inženýrská - všeobecně. -Činnost poradenská a zprostředkovatelská. -Zprostředkování inženýrsko-technických služeb. -Zprostředkování obchod. záležitostí - komisionářsky. -Zprostředkování tlumoč., překladat., a manažérské činnosti. -Činnost agentážní - tuzemská. -Zajištění subdodávek výkonů a služeb. -Zajištění výroby zboží, polotovarů a výrobků. -Činnost montážní.
-Činnost obchodní.-Činnost inženýrská - všeobecně.-Činnost poradenská a zprostředkovatelská.-Zprostředkování inženýrsko-technických služeb.-Zprostředkování obchod. záležitostí - komisionářsky.-Zprostředkování tlumoč., překladat., a manažérské činnosti.-Činnost agentážní - tuzemská.-Zajištění subdodávek výkonů a služeb.-Zajištění výroby zboží, polotovarů a výrobků.-Činnost montážní.
-Činnost opravárenská.-Výroba a prodej drobných výrobků.-Služby obstaravatelské.-Služby společenské.-Služby informatické.-Výkup a prodej motorových vozidel.-Výkup a prodej náhradních dílů.-Poradenství a konzultace.-Organizace a pořádání společenských akcí.-Organizace a pořádání sportovních akcí.
-Stavební a autorský dozor.

Reditelé

Název Postavení Popis Datum
Ing. Tomáš P e t r Neaktivní od 29.05.2004 07.01.1991
Adresa:
Registrační číslo "TOPE". je 12126152.
Registrační adresa "TOPE". je ---, ---, Česká republika.
"TOPE". byla založena 07.01.1991.