Informace o společnosti

Datum aktualizace: 19.05.2024
Název: IVEZ - Ivo Rittig
ICO: 12637653
Registrovaná adresa:
Začleněno na: 17.01.1991
Datum ukončení: 19.10.1993
Předmět podnikání:
4. Vývoz a dovoz věcí s vyjímkou věcí uvedených v nařízení vlády ČSFR č. 256/l990 Sb., kterým se stanoví vývozy a dovozy věcí a další činnosti, k jejichž provádění se vyžaduje povolení k zahraničně obchodní činnosti, uskutečňovaný pro čs. osoby na základě smluv uvedených v bodě 3 rozsahu povolení.
6. Přijímání služeb od zahraničních osob formou servisu, oprav, poradenské a konzultační činnosti a průzkumu trhu v rozsahu předmětu činnosti firmy
Mobilní prodej potravin a tabákových výrobků a dárkových předmětůvčetně služeb, dodávka k zákazníkům.
5. Poskytování služeb zahraničním osobám na území ČSFR a vzahraničí formou servisu, oprav, poradenské a konzultačníčinnosti a průzkumu trhu v rozsahu předmětu činnosti firmy.
5. Poskytování služeb zahraničním osobám na území ČSFR a v zahraničí formou servisu, oprav, poradenské a konzultační činnosti a průzkumu trhu v rozsahu předmětu činnosti firmy.
4. Vývoz a dovoz věcí s vyjímkou věcí uvedených v nařízení vládyČSFR č. 256/l990 Sb., kterým se stanoví vývozy a dovozy věcí adalší činnosti, k jejichž provádění se vyžaduje povolení kzahraničně obchodní činnosti, uskutečňovaný pro čs. osoby nazákladě smluv uvedených v bodě 3 rozsahu povolení.
l. Vývoz věcí v rozsahu dle přílohy č. l, která je nedílnou součástí povolení,
2. Dovoz věcí pro zabezpečení hospodářské činnosti firmy s vyjíkou věcí uvedených v nař. vlády ČSFR č. 256/90 Sb., kterým se stanoví vývozy a dovozy věcí a další činnosti, k jejichž provádění se vyžaduje povolení k zahraničně obchodní činnosti.
3. Zprostředkovatelská činnost vykonávaná pro čs. občany ve styku se zahraničními osobami na základě smluv o obstará záležitostí jménem firmy na účet těchto osob v oblasti vývozu a dovozu věcí.
6. Přijímání služeb od zahraničních osob formou servisu, oprav,poradenské a konzultační činnosti a průzkumu trhu v rozsahupředmětu činnosti firmy
Mobilní prodej potravin a tabákových výrobků a dárkových předmětů včetně služeb, dodávka k zákazníkům.
l. Vývoz věcí v rozsahu dle přílohy č. l, která je nedílnousoučástí povolení,
2. Dovoz věcí pro zabezpečení hospodářské činnosti firmy svyjíkou věcí uvedených v nař. vlády ČSFR č. 256/90 Sb., kterým sestanoví vývozy a dovozy věcí a další činnosti, k jejichžprovádění se vyžaduje povolení k zahraničně obchodní činnosti.
3. Zprostředkovatelská činnost vykonávaná pro čs. občany ve stykuse zahraničními osobami na základě smluv o obstará záležitostíjménem firmy na účet těchto osob v oblasti vývozu a dovozu věcí.

Reditelé

Název Postavení Popis Datum
Ivo Ritting Neaktivní od 19.10.1993 19.10.1993
Adresa:
Ivo Rittig Neaktivní od 19.10.1993 17.01.1991
Adresa:
Registrační číslo IVEZ - Ivo Rittig je 12637653.
Registrační adresa IVEZ - Ivo Rittig je .
IVEZ - Ivo Rittig byla založena 17.01.1991.