Informace o společnosti

Datum aktualizace: 22.05.2024
Název: K L A S I K .
ICO: 13646753
Registrovaná adresa: ., ., Česká republika
Začleněno na: 07.02.1991
Datum ukončení: 29.04.1998
Předmět podnikání:
-Služby pedikérské.-Služby pro pěstění těla - ostatní.-Služby holičské.-Kadeřnice dámská.-Kadeřnice pánská.-Inzerce a reklama.-Půjčovna průmyslového zboží.-Půjčovna společenských her.-Půjčovna sportovních potřeb.-Půjčovna knih.
-Činnost obchodní.-Služby ubytovací včetně stravy.-Provoz restaurační.-Občerstvení - rychlé.-Prodej ambulantní.-Výkup a prodej zboží spotřebního charakteru.-Rekondiční centrum - FIT centrum.-Služby masérské.-Provoz sauny.-Služby kosmetické.
-Služby pedikérské. -Služby pro pěstění těla - ostatní. -Služby holičské. -Kadeřnice dámská. -Kadeřnice pánská. -Inzerce a reklama. -Půjčovna průmyslového zboží. -Půjčovna společenských her. -Půjčovna sportovních potřeb. -Půjčovna knih.
-Práce reprografické. -Provádění tisků, kopií a rozmnožování. -Služby zprostředkovatelské a obchodní. -Služby obstaravatelské. -Zajištění subdodávek výkonů a služeb. -Organizace a pořádání zábavných akcí. -Organizace a pořádání společenských akcí. -Služby společenské.
-Činnost obchodní. -Služby ubytovací včetně stravy. -Provoz restaurační. -Občerstvení - rychlé. -Prodej ambulantní. -Výkup a prodej zboží spotřebního charakteru. -Rekondiční centrum - FIT centrum. -Služby masérské. -Provoz sauny. -Služby kosmetické.
-Práce reprografické.-Provádění tisků, kopií a rozmnožování.-Služby zprostředkovatelské a obchodní.-Služby obstaravatelské.-Zajištění subdodávek výkonů a služeb.-Organizace a pořádání zábavných akcí.-Organizace a pořádání společenských akcí.-Služby společenské.

Reditelé

Název Postavení Popis Datum
Jiřina Zdražilová Neaktivní od 29.04.1998 07.02.1991
Adresa:
Registrační číslo K L A S I K . je 13646753.
Registrační adresa K L A S I K . je ., ., Česká republika.
K L A S I K . byla založena 07.02.1991.