Informace o společnosti

Datum aktualizace: 21.05.2024
Název: Agrochemický podnik Sedlčany, společný zemědělský podnik pro specializované služby v rostlinné výrobě, okres Příbram v likvidaci
ICO: 14798174
Registrovaná adresa: Sedlčany, Červený Hrádek, 26401, Červený Hrádek, 26401 Sedlčany, Česká republika
Začleněno na: 30.01.1991
Datum ukončení: 22.05.2003
Předmět podnikání:
a) provádět členským i nečlenským organizacím práce a služby vrostlinné výrobě při efektivním zajišťování výživy rostlin aagrochemických opatření, spočívajících zejména v aplikaciprůmyslových hnojiv, výrobě kompostů, vápnění půd, chemickéochraně rostlin, ošetřavání a aplikace statkových hnojiv, těžbě avyužívání hnojivých hmot a materiálů a v pracech neinvestičníchzúrodňování pozemků.
e) provádění dopravy a prací speciální technikou pro členské i nečlenské podniky včetně občanů
c) poskytovat členským i nečlenským organizacím odborné porady aspeciální služby (sledovat výskyt škodlivých činnitelů,koordinovat využití techniky, zajišťovat nákup techniky apříslušných náhradních dílů a její opravárenství, koordinovatpřípravu a realizaci polních hnjišť a velkokapacitních jímek,provádět desinfekci, desinsekci a deratizaci, konzervaci,provádět vědecké poznatky do praxe, sledovat a optimalizvattechnologii rostlinné a živočišné výroby včetně využití výpočetnítechniky, projektovat neinvestiční zúrodňování pozemků,zpracovávat ekonomické informace, plány hnojení a chemickéochrany, podílet se na sklizňových pracech na základě příslušnýchpředpisů a zvláštních povolení).
b) provádět všechny práce a činnosti související s nárokováním,nákupem, vykládkou, dopravou, skladováním a mícháním průmyslovýchhnojiv, vápenatých hmot, chemických přípravků popřípadě jinýchpotřeb a materiálů pro členské organizace i pro nečlenskéorganizace a jednotlivě hospodařící rolníky.
i) provádění doplňkové obchodní činnosti v oblasti hutního astavebního materiálu a paliv.
h) provádět v mimosezonním období doplňkovou činnost a služby naúseku kovovýroby, dřevovýroby a výroby z plastických hmot,
i) provádění doplňkové obchodní činnosti v oblasti hutního a stavebního materiálu a paliv.
d) nárokovat, organizovat a pozemě zajišťovat leteckou zeměděskou činnost (aplikaci průmyslových hnojiv, vápenatých hmot, chemických přípravků..). Likvidaci obalů od pesticidů a kalových vod po vyřešení asanačního místa.
f) provádět vlastní účelovou investiční výstavbu k zabezpečení schválené činnosti včetně podnikové výstavby a společenských zařízení
g) provádět výrobu zušlechtěných lomových výrobků (pálené vápno,mikromletý vápenec, stavební hmoty).,
b) provádět všechny práce a činnosti související s nárokováním, nákupem, vykládkou, dopravou, skladováním a mícháním průmyslových hnojiv, vápenatých hmot, chemických přípravků popřípadě jiných potřeb a materiálů pro členské organizace i pro nečlenské organizace a jednotlivě hospodařící rolníky.
d) nárokovat, organizovat a pozemě zajišťovat leteckou zeměděskoučinnost (aplikaci průmyslových hnojiv, vápenatých hmot,chemických přípravků..).Likvidaci obalů od pesticidů a kalových vod po vyřešeníasanačního místa.
a) provádět členským i nečlenským organizacím práce a služby v rostlinné výrobě při efektivním zajišťování výživy rostlin a agrochemických opatření, spočívajících zejména v aplikaci průmyslových hnojiv, výrobě kompostů, vápnění půd, chemické ochraně rostlin, ošetřavání a aplikace statkových hnojiv, těžbě a využívání hnojivých hmot a materiálů a v pracech neinvestičních zúrodňování pozemků.
c) poskytovat členským i nečlenským organizacím odborné porady a speciální služby (sledovat výskyt škodlivých činnitelů, koordinovat využití techniky, zajišťovat nákup techniky a příslušných náhradních dílů a její opravárenství, koordinovat přípravu a realizaci polních hnjišť a velkokapacitních jímek, provádět desinfekci, desinsekci a deratizaci, konzervaci, provádět vědecké poznatky do praxe, sledovat a optimalizvat technologii rostlinné a živočišné výroby včetně využití výpočetní techniky, projektovat neinvestiční zúrodňování pozemků, zpracovávat ekonomické informace, plány hnojení a chemické ochrany, podílet se na sklizňových pracech na základě příslušných předpisů a zvláštních povolení).
h) provádět v mimosezonním období doplňkovou činnost a služby na úseku kovovýroby, dřevovýroby a výroby z plastických hmot,
e) provádění dopravy a prací speciální technikou pro členské inečlenské podniky včetně občanů
g) provádět výrobu zušlechtěných lomových výrobků (pálené vápno, mikromletý vápenec, stavební hmoty).,
f) provádět vlastní účelovou investiční výstavbu k zabezpečeníschválené činnosti včetně podnikové výstavby a společenskýchzařízení

Reditelé

Název Postavení Popis Datum
Ing. František Jiráček Neaktivní od 22.05.2003 Likvidátor 17.05.1993
Adresa: 17293162, Štětkovice, Bořená Hora, č. 4
Ing. František Jiráček Neaktivní od 22.05.2003 Likvidátor 17.05.1993
Adresa: 26401, 17293162, Příbram, Štětkovice, Bořená Hora, 4, Bořená Hora 4, 26401 Štětkovice
Ing. František Jiráček Neaktivní od 17.05.1993 Ředitel 30.01.1991
Adresa: 100
Ing. František Jiráček Neaktivní od 17.05.1993 Ředitel 30.01.1991
Adresa:
Registrační číslo Agrochemický podnik Sedlčany, společný zemědělský podnik pro specializované služby v rostlinné výrobě, okres Příbram v likvidaci je 14798174.
Registrační adresa Agrochemický podnik Sedlčany, společný zemědělský podnik pro specializované služby v rostlinné výrobě, okres Příbram v likvidaci je Sedlčany, Červený Hrádek, 26401, Červený Hrádek, 26401 Sedlčany, Česká republika.
Agrochemický podnik Sedlčany, společný zemědělský podnik pro specializované služby v rostlinné výrobě, okres Příbram v likvidaci byla založena 30.01.1991.