Informace o osobě
| Jméno osoby: | Ing. Karel Jan |
| Adresa: | 40001, 17805023, Ústí nad Labem, Ústí nad Labem, Klíše, Klíšská, 958, 119, Klíšská 958/119, Klíše, 40001 Ústí nad Labem |
Spřízněné společnosti
| Jméno společnosti | Adresa |
|---|---|
| GASTRO TEAM, spol. s r.o. (25442091) | 40007, 17894671, Ústí nad Labem, Ústí nad Labem, Krásné Březno, Drážďanská, 517, 52, Drážďanská 517/52, Krásné Březno, 40007 Ústí nad Labem |
| Biotech progress a.s. (27137074) | 11000, 21715084, Praha, Staré Město, Kaprova, 42, 14, Kaprova 42/14, Staré Město, 11000 Praha 1 |
| Novotopaz a.s. v likvidaci (27645045) | 13000, 21779619, Praha, Žižkov, Kubelíkova, 1224, 42, Kubelíkova 1224/42, Žižkov, 13000 Praha 3 |
| BIOMASS TECHNOLOGY a.s. (27888452) | 76824, 16052960, Kroměříž, Hulín, Hulín, nám. Míru, 1217, nám. Míru 1217, 76824 Hulín |
| JAPIS s.r.o. (47282185) | 40317, 9298657, Ústí nad Labem, Chabařovice, Chabařovice, V Aleji, 480, V Aleji 480, 40317 Chabařovice |
Spřízněné osoby
| Název | Město | Související přes |
|---|---|---|
| Ing. KAREL JAN | Ústí nad Labem | GASTRO TEAM, spol. s r.o. (25442091) |
| Ing. KAREL JAN | Ústí nad Labem | GASTRO TEAM, spol. s r.o. (25442091) |
| LADISLAV PIŠTORA | Ústí nad Labem | JAPIS s.r.o. (47282185) |
| PAVEL STRYCHARZ | Povrly | JAPIS s.r.o. (47282185) |
| JAN KÁŇA | Kroměříž | Biotech progress a.s. (27137074) |
| Karel Jan | Ústí nad Labem | JAPIS s.r.o. (47282185) |
| Bc. MARTINA VÍTKOVÁ | Kroměříž | BIOMASS TECHNOLOGY a.s. (27888452) |
| Ing. MARTIN JOUZA | Chuderov | JAPIS s.r.o. (47282185) |
| Jan Káňa | Ústí nad Labem | BIOMASS TECHNOLOGY a.s. (27888452) |
| Bohumil Vaněček | Ústí nad Labem | JAPIS s.r.o. (47282185) |
Registrační adresa Ing. Karel Jan je 40001, 17805023, Ústí nad Labem, Ústí nad Labem, Klíše, Klíšská, 958, 119, Klíšská 958/119, Klíše, 40001 Ústí nad Labem.
Podle záznamů ARES, Ing. Karel Jan spojen s GASTRO TEAM, spol. s r.o. (25442091), Biotech progress a.s. (27137074), Novotopaz a.s. v likvidaci (27645045), BIOMASS TECHNOLOGY a.s. (27888452), JAPIS s.r.o. (47282185).