Informace o osobě
Jméno osoby: | ing. Miloslav Kaše |
Adresa: | 53009, 7796463, Pardubice, Pardubice, Polabiny, Brožíkova, 427, Brožíkova 427, Polabiny, 53009 Pardubice |
Spřízněné společnosti
Jméno společnosti | Adresa |
---|---|
Catering Pardubice s.r.o., v likvidaci (25298950) | 53002, 7700679, Pardubice, Pardubice, Zelené Předměstí, Nemošická, 1163, Nemošická 1163, Zelené Předměstí, 53002 Pardubice |
KJK CATERING s.r.o. (25298976) | 53009, 7794321, Pardubice, Pardubice, Polabiny, Varšavská, 211, Varšavská 211, Polabiny, 53009 Pardubice |
Autoškola - Prestige club, společnost s ručením omezeným (spol. s r. o. nebo s. r. o.) v likvidaci (60111194) | 53003, 7778651, Pardubice, Pardubice, Bílé Předměstí, Dašická, 169, Dašická 169, Bílé Předměstí, 53003 Pardubice |
Spřízněné osoby
Název | Město | Související přes |
---|---|---|
Radovan Ježek | Pardubice | Catering Pardubice s.r.o., v likvidaci (25298950) |
JAN TŮMA | Pardubice | KJK CATERING s.r.o. (25298976) |
Olga Valentová | Pardubice | Autoškola - Prestige club, společnost s ručením omezeným (spol. s r. o. nebo s. r. o.) v likvidaci (60111194) |
Rastislav Zemene | Pardubice | Autoškola - Prestige club, společnost s ručením omezeným (spol. s r. o. nebo s. r. o.) v likvidaci (60111194) |
JAN TŮMA | Pardubice | KJK CATERING s.r.o. (25298976) |
Ing. Miloslav Kaše | Pardubice | Catering Pardubice s.r.o., v likvidaci (25298950) |
MARTIN ŠKROCH | Pardubice | KJK CATERING s.r.o. (25298976) |
Radka Svobodová | Pardubice | Catering Pardubice s.r.o., v likvidaci (25298950) |
JINDŘICH BÖHM | Pardubice | KJK CATERING s.r.o. (25298976) |
Martin Škroch | Pardubice | KJK CATERING s.r.o. (25298976) |
Registrační adresa ing. Miloslav Kaše je 53009, 7796463, Pardubice, Pardubice, Polabiny, Brožíkova, 427, Brožíkova 427, Polabiny, 53009 Pardubice.
Podle záznamů ARES, ing. Miloslav Kaše spojen s Catering Pardubice s.r.o., v likvidaci (25298950), KJK CATERING s.r.o. (25298976), Autoškola - Prestige club, společnost s ručením omezeným (spol. s r. o. nebo s. r. o.) v likvidaci (60111194).