Informace o společnosti

Datum aktualizace: 22.05.2024
Název: PRAGENT, akciová společnost
ICO: 00001121
Registrovaná adresa: 12800, 21737240, Praha, Nusle, Jaromírova, 146, 59, Jaromírova 146/59, Nusle, 12800 Praha 2
Začleněno na: 27.12.1968
Datum ukončení: 10.04.2008
Předmět podnikání:
12. Poskytovat příslušným čs. organizacím oprávněným kzahraničně obchodní činnosti na základě smlouvy o obchodnímzastoupení nebo smlouvy o zprostředkování služby spočívajícíve zprostředkování vývozu československého zboží.
13. Zastupovaným zahraničním firmám poskytovat na základějejich požadavku pronájem čs. pracovníků v souvislosti sčinností vyplývající ze smluvních vztahů.
19. Zprostředkování koupě zboží za účelem jeho dalšíhoprodeje.
7. Zastupovaným zahraničním firmám poskytovat na základě je-jich požadavků pronájem čs. pracovníků v souvislosti s čin-ností vyplývající ze smluvního vztahu.
konzultace a návody pro obsluhu, údržbu a opravy smluvníchvýrobků,
Usnesením valné hromady konané dne 25.9.1990 a 27.2.1991 byly přijaty nové stanovy, dle nichž předmětem činnosti je:
a) zajišťovat propagaci pro zahraniční osobu, včetně její účasti na výstavách a veletrzích,
a) zajišťovat propagaci pro zahraniční osobu, včetně jejíúčasti na výstavách a veletrzích,
15. Poskytovat služby zahraničním osobám spočívající vzajišťování rekonstrukcí, oprav a údržby hrobů, hrobek asvatých a pietních míst, na účet zahraničních fyzickýchosob a organizací.
4. Poskytovat služby zahraničním osobám spočívající v zajiš- ťování rekonstrukcí, oprav a údržby hrobů, hrobek a svatých a pietních míst, na účet zahraničních fyzických osob nebo organizací.
semináře, konference a předvádění smluvních výrobků,
14. Provádět pro zahraniční osoby zprostředkovatelskou aobstaravatelskou činnost v zahraničí.
19. Zprostředkování koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje.
9. Poskytovat služby zahraničním osobám v ČSFR na základěsmlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředko-vání spočívající v uzavírání a plnění smluv o dodávkáchzboží nebo poskytování služeb čs. osobám.
Usnesením valné hromady konané dne 25.9.1990 a 27.2.1991byly přijaty nové stanovy, dle nichž předmětem činnosti je:
c) poskytovat, popř. obstarávat technicko-poradenskou čin- nost zahrnující:
11. Zprostředkovávat nebo obstarávat pro čs. organizacevysílání pracovníků do zahraničí k zabezpečování činnostív rozsahu tohoto povolení.
17. Poskytování služeb právnickým i fyzickým osobám spočíva-jících v uzavírání a realizaci smluv o dodávkách zboží aslužeb, a to buď na základě obstaravatelské smlouvy, nebozajišťováním těchto dodávek vlastním jménem na vlastní účet.
10. Přijímat a poskytovat služby na základě smlouvy o obsta-rávání záležitostí spočívající v dovozu zboží od zastupova-ných firem nebo vývozu zastupovaným firmám vlastním jménema na účet příslušné čs. nebo zahraniční osoby, včetně služebv oblasti leasingových operací, výrobní kooperace a vazbo-vých a výměnných obchodů.
6. Poskytovat příslušným čs. organizacím oprávněným k zahra- ničně obchodní činnosti na základě smlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředkování služby spočívající ve zprostředkování vývozu československého zboží.
b) poskytovat čs. právnickým osobám údaje o vlastnostech smluvních výrobků,
Rozhodnutím FMZO v Praze ze dne 8.12.1989 č.j. 7159/62/89 a ze dne 9.2.1990 č.j. 72/6/90 bylo uděleno povolení k zahra- ničně obchodní činnosti.
20. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma zboží uvedeného v příl. zák. č. 455/91 Sb. a zboží tímto zákonem vyloučeného.
zřizovat konsignační sklady zahraniční osoby a zajišťovatjejich provoz včetně prodeje zboží z těchto skladů.
8. Provádět pro zahraniční osoby zprostředkovatelskou a obstaravatelskou činnost v zahraničí.
zajišťovat propagaci pro zahraniční osobu, včetně jejíúčasti na výstavách a veletrzích
18. Poradenství při koupi zboží za účelem jeho dalšího prodeje.
9. Poskytovat služby zahraničním osobám v ČSFR na základě smlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředko- vání spočívající v uzavírání a plnění smluv o dodávkách zboží nebo poskytování služeb čs. osobám.
odborně technické informace a instruktáže o vlastnostech a účelném používání smluvních výrobků,
6. Poskytovat příslušným čs. organizacím oprávněným k zahra-ničně obchodní činnosti na základě smlouvy o obchodnímzastoupení nebo smlouvy o zprostředkování služby spočívajícíve zprostředkování vývozu československého zboží.
12. Poskytovat příslušným čs. organizacím oprávněným k zahraničně obchodní činnosti na základě smlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředkování služby spočívající ve zprostředkování vývozu československého zboží.
Předmět činnosti nyní:
11. Zprostředkovávat nebo obstarávat pro čs. organizace vysílání pracovníků do zahraničí k zabezpečování činností v rozsahu tohoto povolení.
3. V rámci smluv uvedených v bodě 1 a 2 tohoto povolení:
odborně technické informace a instruktáže o vlastnostech aúčelném používání smluvních výrobků,
poskytovat, popř. obstarávat technicko-poradenskou činnostzahrnující zejménaodborné technické informace a instruktáže o vlastnostech aúčelném používání smluvních výrobků,konzultace a návody pro obsluhu, údržbu a opravy smluvníchvýrobků,semináře, konference a předvádění smluvních výrobků,provádění servisu smluvních výrobků,provádění prodeje smluvních výrobků,
8. Provádět pro zahraniční osoby zprostředkovatelskou aobstaravatelskou činnost v zahraničí.
16. v rámci smluv uvedených v bodě 1 a 2
Rozhodnutím FMZO v Praze ze dne 8.12.1989 č.j. 7159/62/89 aze dne 9.2.1990 č.j. 72/6/90 bylo uděleno povolení k zahra-ničně obchodní činnosti.
13. Zastupovaným zahraničním firmám poskytovat na základě jejich požadavku pronájem čs. pracovníků v souvislosti s činností vyplývající ze smluvních vztahů.
b) poskytovat čs. právnickým osobám údaje o vlastnostechsmluvních výrobků,
d) zřizovat konsignační sklady zahraniční osoby a zajišťovat jejich provoz, včetně prodeje zboží z těchto skladů.
provádění servisu smluvních výrobků,
5. Zprostředkovat nebo obstarávat pro čs. organizace vysílá-ní pracovníků do zahraničí k zabezpečování činností v rozsa-hu tohoto povolení.
zajišťovat propagaci pro zahraniční osobu, včetně její účasti na výstavách a veletrzích
2. Přijímat a poskytovat služby na základě smlouvy o obsta-rávání záležitostí spočívající v dovozu zboží od zastupova-ných firem nebo vývozu zboží zastupovaným firmám vlastnímjménem a na účet příslušné čs. nebo zahraniční osoby, včetněslužeb v oblasti leasingových operací, výrobní kooperace avazbových a výměnných obchodů.
d) zřizovat konsignační sklady zahraniční osoby a zajišťovatjejich provoz, včetně prodeje zboží z těchto skladů.
c) poskytovat, popř. obstarávat technicko-poradenskou čin-nost zahrnující:
poskytovat, popř. obstarávat technicko-poradenskou činnost zahrnující zejména odborné technické informace a instruktáže o vlastnostech a účelném používání smluvních výrobků, konzultace a návody pro obsluhu, údržbu a opravy smluvních výrobků, semináře, konference a předvádění smluvních výrobků, provádění servisu smluvních výrobků, provádění prodeje smluvních výrobků,
18. Poradenství při koupi zboží za účelem jeho dalšíhoprodeje.
15. Poskytovat služby zahraničním osobám spočívající v zajišťování rekonstrukcí, oprav a údržby hrobů, hrobek a svatých a pietních míst, na účet zahraničních fyzických osob a organizací.
konzultace a návody pro obsluhu, údržbu a opravy smluvních výrobků,
10. Přijímat a poskytovat služby na základě smlouvy o obsta- rávání záležitostí spočívající v dovozu zboží od zastupova- ných firem nebo vývozu zastupovaným firmám vlastním jménem a na účet příslušné čs. nebo zahraniční osoby, včetně služeb v oblasti leasingových operací, výrobní kooperace a vazbo- vých a výměnných obchodů.
20. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej,vyjma zboží uvedeného v příl. zák. č. 455/91 Sb. a zbožítímto zákonem vyloučeného.
7. Zastupovaným zahraničním firmám poskytovat na základě je- jich požadavků pronájem čs. pracovníků v souvislosti s čin- ností vyplývající ze smluvního vztahu.
5. Zprostředkovat nebo obstarávat pro čs. organizace vysílá- ní pracovníků do zahraničí k zabezpečování činností v rozsa- hu tohoto povolení.
17. Poskytování služeb právnickým i fyzickým osobám spočíva- jících v uzavírání a realizaci smluv o dodávkách zboží a služeb, a to buď na základě obstaravatelské smlouvy, nebo zajišťováním těchto dodávek vlastním jménem na vlastní účet.
provádění prodeje smluvních výrobků,
2. Přijímat a poskytovat služby na základě smlouvy o obsta- rávání záležitostí spočívající v dovozu zboží od zastupova- ných firem nebo vývozu zboží zastupovaným firmám vlastním jménem a na účet příslušné čs. nebo zahraniční osoby, včetně služeb v oblasti leasingových operací, výrobní kooperace a vazbových a výměnných obchodů.
zřizovat konsignační sklady zahraniční osoby a zajišťovat jejich provoz včetně prodeje zboží z těchto skladů.
1. Poskytovat služby zahraničním osobám v ČSSR na základěsmlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředková-ní spočívající v uzavírání a plnění smluv o dodávkách zbožínebo poskytování služeb čs. osobám.
14. Provádět pro zahraniční osoby zprostředkovatelskou a obstaravatelskou činnost v zahraničí.
4. Poskytovat služby zahraničním osobám spočívající v zajiš-ťování rekonstrukcí, oprav a údržby hrobů, hrobek a svatýcha pietních míst, na účet zahraničních fyzických osob neboorganizací.
1. Poskytovat služby zahraničním osobám v ČSSR na základě smlouvy o obchodním zastoupení nebo smlouvy o zprostředková- ní spočívající v uzavírání a plnění smluv o dodávkách zboží nebo poskytování služeb čs. osobám.

Zakladatelé

Název Postavení Popis Datum
Vladimír Šiler Neaktivní od 10.04.2008 Člen 15.10.1997
Adresa: 3, Brozany, Zahradní, 352
David Petrů Neaktivní od 10.04.2008 Člen 15.10.1997
Adresa: 22562745, Praha 9, Praha 9, Boloňská, 305
Ing. Xenie Peclinovská Neaktivní od 10.04.2008 Člen 15.10.1997
Adresa: 27714, 100, Mělník, Dřísy

Reditelé

Název Postavení Popis Datum
Ing. Martin Šářec Neaktivní od 10.04.2008 Předseda představenstva 15.10.1997
Adresa: 3, Praha 9, Praha 9, Podvinný mlý, 2126
Mgr. Robert Štěpánek Neaktivní od 10.04.2008 Člen představenstva 15.10.1997
Adresa: 21766801, Praha 3, Praha 3, Libická, 10
Jiří Zeman Neaktivní od 10.04.2008 Člen představenstva 15.10.1997
Adresa: 22563946, Praha 10, Praha 10, Milánská, 457
Ing. Martin Šářec Neaktivní od 10.04.2008 Předseda představenstva 15.10.1997
Adresa: 19000, 22698779, Praha, Libeň, Podvinný mlýn, 2126, 1, Podvinný mlýn 2126/1, Libeň, 19000 Praha 9
Mgr. Robert Štěpánek Neaktivní od 10.04.2008 Člen představenstva 15.10.1997
Adresa: 13000, 21766801, Praha, Vinohrady, Libická, 2404, 10, Libická 2404/10, Vinohrady, 13000 Praha 3
Jiří Zeman Neaktivní od 10.04.2008 Člen představenstva 15.10.1997
Adresa: 10900, 22563946, Praha, Horní Měcholupy, Milánská, 457, Milánská 457, Horní Měcholupy, 10900 Praha 10
ing. Emilián Fould Neaktivní od 15.10.1997 Místopředseda představenstva 20.02.1995
Adresa: 3, Brno, Kirovova, 7
Ing. Alexandra Štýbrová Neaktivní od 15.10.1997 Člen představenstva 20.02.1995
Adresa: 22071873, Praha 5, Za farou, 569
Ing. Vladimír Hamouz Neaktivní od 15.10.1997 Člen představenstva 20.02.1995
Adresa: 21869995, Praha 4, Murgašova, 7
Ing. VLADIMÍR HAMOUZ Neaktivní od 15.10.1997 Člen představenstva 20.02.1995
Adresa: 14200, 21869995, Praha, Krč, Murgašova, 1272, 7, Murgašova 1272/7, Krč, 14200 Praha 4
ing. Emilián Fould Neaktivní od 15.10.1997 Místopředseda představenstva 20.02.1995
Adresa: 7, Brno, Kirovova, Kirovova 7, Brno, Česká republika
ing. Alexandra Štýbrová Neaktivní od 15.10.1997 Člen představenstva 20.02.1995
Adresa: 15400, 22071873, Praha, Slivenec, Za farou, 569, 40, Za farou 569/40, Slivenec, 15400 Praha 5
Helena Havlíčkovaá Neaktivní od 20.02.1995 Člen představenstva 10.09.1992
Adresa: 22079891, Praha 5, Stroupežnického, 18
Eduard Polák Neaktivní od 20.02.1995 Člen představenstva 10.09.1992
Adresa: 100, Bratislava, Osuského 16
Pavel Brath Neaktivní od 15.10.1997 Člen představenstva 10.09.1992
Adresa: 4, Vysoké Mýto, Jeronýmova, 583
Helena Havlíčkovaá Neaktivní od 20.02.1995 Člen představenstva 10.09.1992
Adresa: 15000, 22079891, Praha, Smíchov, Stroupežnického, 522, 18, Stroupežnického 522/18, Smíchov, 15000 Praha 5
Eduard Polák Neaktivní od 20.02.1995 Člen představenstva 10.09.1992
Adresa: Bratislava, Osuského 16, Osuského 16, Bratislava, Česká republika
Pavel Brath Neaktivní od 15.10.1997 Člen představenstva 10.09.1992
Adresa: 583, Vysoké Mýto, Jeronýmova, Jeronýmova 583, Vysoké Mýto, Česká republika
Ing. Vladimír Kozák Neaktivní od 10.09.1992 Místopředseda představenstva 15.05.1991
Adresa: 22232354, Praha 6, K Padesátníku, 115
JUDr. Marie Stehlíková Neaktivní od 10.09.1992 Člen představenstva 15.05.1991
Adresa: 22663541, Praha 10, Slovinská, 13
Ing. Věroslav Rajchrt Neaktivní od 10.09.1992 Člen představenstva 15.05.1991
Adresa: 3, Praha 5, Safírova, 2
ing. Emilián Fould Neaktivní od 20.02.1995 Člen představenstva 15.05.1991
Adresa: 3, Brno, Kirovova, 7
Ing. František Směták Neaktivní od 15.10.1997 Předseda představenstva 15.05.1991
Adresa: 19098839, Brno, Josefská, 4
Ing. Vladimír Kozák Neaktivní od 10.09.1992 Místopředseda představenstva 15.05.1991
Adresa: 16400, 22232354, Praha, Přední Kopanina, K Padesátníku, 115, K Padesátníku 115, Přední Kopanina, 16400 Praha 6
JUDr. Marie Stehlíková Neaktivní od 10.09.1992 Člen představenstva 15.05.1991
Adresa: 10100, 22663541, Praha, Vršovice, Slovinská, 764, 13, Slovinská 764/13, Vršovice, 10100 Praha 10
Ing. VĚROSLAV RAJCHRT Neaktivní od 10.09.1992 Člen představenstva 15.05.1991
Adresa: 15300, 22049487, Praha, Radotín, Safírová, 472, 2, Safírová 472/2, Radotín, 15300 Praha 5
ing. Emilián Fould Neaktivní od 20.02.1995 Člen představenstva 15.05.1991
Adresa: 7, Brno, Kirovova, Kirovova 7, Brno, Česká republika
Ing. František Směták Neaktivní od 15.10.1997 Předseda představenstva 15.05.1991
Adresa: 60200, 19098839, Brno-město, Brno, Brno-město, Josefská, 493, 4, Josefská 493/4, Brno-město, 60200 Brno
Ing. Zoltán Kovács Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 12.09.1980
Adresa: 100, Malinovo 177
Ing. Stanislav Česal Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 12.09.1980
Adresa: 22295844, Praha 7, Korunovační, 15
Ing. Zoltán Kovács Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 12.09.1980
Adresa: Malinovo 177, Malinovo 177, Česká republika
Ing. Stanislav Česal Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 12.09.1980
Adresa: 17000, 22295844, Praha, Bubeneč, Korunovační, 917, 15, Korunovační 917/15, Bubeneč, 17000 Praha 7
Emil Veselý Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 13.09.1978
Adresa: 999999999, Praha 6, Zelená, 21
Jan Šustera Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 13.09.1978
Adresa: 100, Praha 5 - Zbraslav n./Vlt.III, Třetí pětiletky 7
Emil Veselý Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 13.09.1978
Adresa: 16000, 22209221, Praha, Dejvice, Zelená, 2001, 21, Zelená 2001/21, Dejvice, 16000 Praha 6
Jan Šustera Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 13.09.1978
Adresa: Praha 5 - Zbraslav n./Vlt.III, Třetí pětiletky 7, Třetí pětiletky 7, Praha 5 - Zbraslav n./Vlt.III, Česká republika
Florián Čermák Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 100, Bratislava, ul. 29. Augusta 11
Jiří Řezníček Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 21763046, Praha 3, Přemyslovská, 17
Jiří Vencovský Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 22620613, Praha 10, Nučická, 27
Antonín Vomáčka Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 22198458, Praha 6, Na Pískách, 83
Ing. Antonín Rod Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 22506586, Praha 9, Litvínovská, 518
Ing. Miroslav Zíma Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 999999999, Praha 2, Rumunská, 8
Vojtěch Gajdošík Neaktivní od 12.09.1980 Místopředseda představenstva 16.12.1975
Adresa: 100, Bratislava, Ul. Februarového víťazstva 45
Ing. Miroslav Jiránek Neaktivní od 12.09.1980 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 22662995, Praha 10, Jerevanská, 6
Ing. Hynek Šámal Neaktivní od 15.05.1991 Předseda představenstva 16.12.1975
Adresa: 3, Praha 8, Ořechova, 8
Florián Čermák Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: Bratislava, ul. 29. Augusta 11, ul. 29. Augusta 11, Bratislava, Česká republika
Jiří Řezníček Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 13000, 21763046, Praha, Vinohrady, Přemyslovská, 1912, 17, Přemyslovská 1912/17, Vinohrady, 13000 Praha 3
Jiří Vencovský Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 10000, 22620613, Praha, Strašnice, Nučická, 1764, 27, Nučická 1764/27, Strašnice, 10000 Praha 10
Antonín Vomáčka Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 16000, 22198458, Praha, Dejvice, Na pískách, 1169, 83, Na pískách 1169/83, Dejvice, 16000 Praha 6
Ing. Antonín Rod Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 19000, 22506586, Praha, Prosek, Litvínovská, 518, 40, Litvínovská 518/40, Prosek, 19000 Praha 9
Ing. Miroslav Zíma Neaktivní od 13.09.1978 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 8, Praha 2, Rumunská, Rumunská 8, Praha 2, Česká republika
Vojtěch Gajdošík Neaktivní od 12.09.1980 Místopředseda představenstva 16.12.1975
Adresa: Bratislava, Ul. Februarového víťazstva 45, Ul. Februarového víťazstva 45, Bratislava, Česká republika
Ing. Miroslav Jiránek Neaktivní od 12.09.1980 Člen představenstva 16.12.1975
Adresa: 10000, 22662995, Praha, Vršovice, Jerevanská, 723, 6, Jerevanská 723/6, Vršovice, 10000 Praha 10
Ing. Hynek Šámal Neaktivní od 15.05.1991 Předseda představenstva 16.12.1975
Adresa: 18200, 22370927, Praha, Kobylisy, Ořechová, 1364, 8, Ořechová 1364/8, Kobylisy, 18200 Praha 8
Tomáš Vacek Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 09.12.1974
Adresa: 100, Praha 4 - Lhotka, Libušská ul. 105
Josef Špaček Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 09.12.1974
Adresa: 3, Nymburk, Eliščina ul., 158/7
Dr. Miroslav Šitavanc Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 09.12.1974
Adresa: 4, Praha 10, Jakubská, 15
Tomáš Vacek Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 09.12.1974
Adresa: 14200, 21896291, Praha, Libuš, Libušská, 105, 242, Libušská 105/242, Libuš, 14200 Praha 4
Josef Špaček Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 09.12.1974
Adresa: 28802, 1234617, Nymburk, Nymburk, Nymburk, Eliščina třída, 158, 7, Eliščina třída 158/7, 28802 Nymburk
Dr. Miroslav Šitavanc Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 09.12.1974
Adresa: 15, Praha 10, Jakubská, Jakubská 15, Praha 10, Česká republika
Ludvík Šácha Neaktivní od 09.12.1974 Předseda představenstva 27.12.1968
Adresa: 100, Benátky n/Jiz., Žižkova 118
Ing. Jan Smrčka Neaktivní od 09.12.1974 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 100, Praha 10 - Malešice, sídliště - blok 19, čp. 418
Vlastimil Polák Neaktivní od 09.12.1974 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 21808163, Praha 4, Novodvorská, 1128
Ing. Hynek Šámal Neaktivní od 16.12.1975 Místopředseda představenstva 27.12.1968
Adresa: 3, Praha 8, Ořechova, 8
Ing. Josef Fousek Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 22293281, Praha 7, Nad Královskou oborou, č. 43
Vojtěch Gajdošík Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 100, Bratislava, Ul. Februarového víťazstva 45
Dr. Ludvík Šplíchal Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 100, Praha 8 - Karlín, Křižíkova 45
Ludvík Šácha Neaktivní od 09.12.1974 Předseda představenstva 27.12.1968
Adresa: Benátky n/Jiz., Žižkova 118, Žižkova 118, Benátky n/Jiz., Česká republika
Ing. Jan Smrčka Neaktivní od 09.12.1974 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: Praha 10 - Malešice, sídliště - blok 19, čp. 418, sídliště - blok 19, čp. 418, Praha 10 - Malešice, Česká republika
Vlastimil Polák Neaktivní od 09.12.1974 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 14200, 21808163, Praha, Braník, Novodvorská, 1128, 175, Novodvorská 1128/175, Braník, 14200 Praha 4
Ing. Josef Fousek Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 17000, 22293281, Praha, Bubeneč, Nad Královskou oborou, 171, 43, Nad Královskou oborou 171/43, Bubeneč, 17000 Praha 7
Ing. Hynek Šámal Neaktivní od 16.12.1975 Místopředseda představenstva 27.12.1968
Adresa: 18200, 22370927, Praha, Kobylisy, Ořechová, 1364, 8, Ořechová 1364/8, Kobylisy, 18200 Praha 8
Vojtěch Gajdošík Neaktivní od 16.12.1975 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: Bratislava, Ul. Februarového víťazstva 45, Ul. Februarového víťazstva 45, Bratislava, Česká republika
Dr. Ludvík Šplíchal Neaktivní od 15.05.1991 Člen představenstva 27.12.1968
Adresa: 18600, 22350276, Praha, Karlín, Křižíkova, 165, 45, Křižíkova 165/45, Karlín, 18600 Praha 8
Registrační číslo PRAGENT, akciová společnost je 00001121.
Registrační adresa PRAGENT, akciová společnost je 12800, 21737240, Praha, Nusle, Jaromírova, 146, 59, Jaromírova 146/59, Nusle, 12800 Praha 2.
PRAGENT, akciová společnost byla založena 27.12.1968.